Kolikkopelien kolmen kärki

March 30, 2017

Peli on paketti, josta pelaajat äänestävät nopeasti napin painalluksella. Vaikka kaikkien pelien syvin olemus on melko sama, vain ani harvat pelit nousevat klassikoiksi, joita pelataan vuodesta toiseen.

Mega Moolah

Suosituimmat pelit ovat usein sopivan ajattomia mutta niin hyvin tehtyjä, että niiden suosio säilyy. Mega Moolah kuuluu jo klassikkojen joukkoon slottimaailmassa. Se on yksi tunnetuimpia jättipottipelejä, jonka kimpussa todelliset onnettaren havittelijat viihtyvät. Pelissä on asiat kohdallaan, se on hyvin suunniteltu ja siinä on tosiaan mahdollisuus voittaa iso potti. Sen lisäksi peli on sopivan ajaton ulkoasultaan ja kuitenkin tarpeeksi tutunoloinen hedelmäpeli kenelle tahansa pelattavaksi.

Vaikka sanotaan, ettei kaikki voi miellyttää niin Mega Moolah tekee asiassa pienoisen poikkeuksen, se useimmiten miellyttää melkein kaikkia. Savannin eläimiin ja afrikkalaisiin asioihin nojautuvan alkuperäisen Mega Moolahin rinnalle on syntynyt lukuisia eriaiheisia kruununperijöitä kuten Mega Moolah Summertime.

Pelissä on 4 eri kasvavaa pottia, joista suurin on yleensä riskinottajien kiikarissa. Jos potti kasvaa vaikka 6 miljoonaan, voittaa sen napannut summan kokonaisuudessaan pelaamallaan rahayksiköllä. Kaikissa Mega Moolah peleissä jahdataan samaa pottia eli ne ovat kaikki yhtä jännittäviä voittomahdollisuuden suhteen. Peli toimii hienosti myös mobiilissa, joka on nykyisin melko tärkeä osa pelin suosion säilymisen suhteen.

A Night in Paris

Betsoftin jo vuonna 2011 julkaisema peli a night in Paris jaksaa viehättää yhä edelleen. Markkinoille saapuessaan se poikkesi monista muista sen hetken suosikeista ja nousikin nopeasti kärkeen. Peli on graafisesti hieno 3D-versio, jossa nimen mukaisesti liikutaan hyvin ranskalaisissa tunnelmissa.

Symboleina toimivat tutut aiheet kuten kroissantit ja punaviinit, juoni taas liikkuu taidevarkauksien parissa. Hyvä tarina yhd
istettynä toimivaan peliin ja muutamiin erikoistoimintoihin on toimiva ratkaisu vielä tänäkin päivänä, joten ei ole ihme, että Ranskan katuja tallaava peli pitää edelleen pintansa.

Jack and the Beanstalk

Peli pohjautuu tunnettuun Jaakko ja Pavunvarsi satuun, joten tarina on monelle pelaajalle ennestään tuttu. Pelin grafiikka on hieno ja sen parhainta antia ovat erikoisominaisuudet. Pelissä kävelevät wildit tarjoavat pelaajille hyvin ilmaiskierroksia ja ne myös moninkertaistavat mahdolliset voitot.

Slotissa tapahtuu koko ajan ja se on varmasti suurin syy, miksi monet palaavat pelin pariin yhä uudelleen. Se tarjoaa loistavat mahdollisuudet napsia voittoja eikä nyt puhuta ainoastaan pienistä summista. Jack and the Beanstalk -peli on oiva esimerkki pelipaketista, jossa pelin varrella heitetyt porkkanat pitävät mielenkiinnon yllä ja nostavat pelin ehdottomasti yhdeksi kasinoiden parhaimmista.